Ποιοί είμαστε

λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για το γραφείο μας

T

ο λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο μας στεγάζεται στη Αμαλιάδα Ηλείας, αρχίζοντας την λειτουργία του το φθινόπωρο του 2012, παρέχοντας υπηρεσίες οργανωμένου λογιστικού γραφείου τόσο σε επαγγελματίες όσο και ιδιώτες.

Κατέχοντας την απαραίτητη άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, διενεργεί κάθε λογιστική και φορολογική πράξη, απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, αλλά και για τη φορολογική κάλυψη των ιδιωτών.

Επιδίωξη του γραφείου μας, είναι να εξαλείψουμε το άγχος που σας προκαλούν οι όλο και πιο πολύπλοκες φορολογικές και ασφαλιστικές διατάξεις που μεταβάλλουν διαρκώς το λογιστικό – φοροτεχνικό τοπίο.

Βασικές κατευθύνσεις του αντικειμένου μας είναι:

  • Ο φορολογικός σχεδιασμός και η επίβλεψη – τήρηση λογιστηρίων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα
  • Η συμβουλευτική επιχειρήσεων σε αναπτυξιακά θέματα και θέματα οργάνωσης και marketing καθώς και
  • H συμβουλευτική στο σχεδιασμό και την διαχείρηση του ανθρώπινου δυναμικού (εργατικά- ασφαλιστικά)

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα το 100% της λειτουργίας του λογιστηρίου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε απρόσκοπτα με το εμπορικό κομμάτι. Βρισκόμαστε σε άμεση και διαρκή επαφή και επικοινωνια μαζί σας, ώστε να καλύπτουμε διαρκώς τους στόχους της συνεργασίας μας παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με απόλυτη εχεμύθεια.

Ενημερωνόμαστε έγκαιρα για όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές αλλαγές, καταρτιζόμαστε διαρκώς, διότι θέλουμε να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις. Εκμεταλλευόμαστε τις φορολογικές διατάξεις και νόμους, έτσι ώστε να πληρώνετετους λιγότερο δυνατούς φόρους που επιτρέπει η νομοθεσία.

Φροντίζουμε να διατηρείτε υγιές φορολογικό προφίλ απέναντι στις ελεγκτικές αρχές. Θέλουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου λογιστικές – φοροτεχνικές υπηρεσίες, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Tο γραφείο δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των οικονομικών, φοροτεχνικών, νομικών και λογιστικών εργασιών καλύπτοντας ανάγκες επιχειρήσεων Ι.Κ.Ε., Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ο.Ε., Ε.Ε. & Ατομικές, διατηρώντας συνεργασία με σημαντικό αριθμό νομικών, συμβολαιογράφων, τραπεζικών και ορκωτών ελεγκτών.

Τι μας κάνει διαφορετικούς

1
Κοινωνική ευθύνη

Η βελτιστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων μέσω της υπηρεσίας «φοροτεχνικές & λογιστικές υπηρεσίες στο χώρο σου», όπου με επίσκεψη, άμεσα, στον προσωπικό σας χώρο επιλύουμε οποιοδήποτε θέμα, από το πιο απλό έως το πλέον σύνθετο. Εναλλακτική υπηρεσία, σκεπτόμενοι τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους ηλικιωμένους.

2
Προηγμένες υπηρεσίες

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες μέσα από οικονομο-τεχνικές μελέτες (έρευνα αγοράς, σχεδιασμός marketing – business plans, οικονομετρικές μελέτες)

3
Ποιότητα υπηρεσιών

Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, το ίδιο υψηλών και επιτυχημένων, από την απλή συμπλήρωση μιας φορολογικής δήλωσης, μέχρι και την παροχή ολοκληρωμένων λογιστικών – φοροτεχνικών λύσεων σε εταιρείες.

4
Ψηφιακό μοντέλο μηχανογράφησης

Η παροχή σύγχρονων μεθόδων μηχανογράφησης, ώστε να μπορεί το κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και εταιρεία να καλύπτει άμεσα, πολύπλευρα και υπεύθυνα τις ανάγκες του.

5
Κάλυψη των αναγκών σας

Η δυνατότητα παροχής ενός πακέτου συνολικής λογιστικής οργάνωσης και παρακολούθησης, καθώς και ετήσιου φορολογικού σχεδιασμού.

Θέτοντας στόχους

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο σεβασμό.

Στην πληροφοριακή υποδομή του γραφείου περιλαμβάνονται όλες oι ηλεκτρονικές τράπεζες φορολογικών και οικονομικών πληροφοριών και κάθε αξιόπιστο έντυπο περιοδικό ή βιβλίο που να πραγματεύεται το αντικείμενό μας.

Ο σεβασμός είναι η δύναμή μας!

Αν αναζητάτε εξατομικευμένες λογιστικές – φοροτεχνικές υπηρεσίες που να αντιμετωπίζουν ιδανικά τις ανάγκες σας, και να διακρίνονται, τόσο για την υπευθυνότητά τους, όσο και για την ειλικρίνεια, τη σοβαρότητα, την εχεμύθεια, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα… το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο μας αποτελεί την Επιλογή σας.